Bij Liebr is iedere werkkracht geen nummer, maar een uniek persoon!

 

 

 

Liebr Freelancer Abbonnement

Liebr is gespecialiseerd in het begeleiden van personen die graag als freelancer aan de slag willen. Wij helpen u stapsgewijs naar opdrachten als freelancer. Liebr heeft reeds honderden klanten geholpen. Liebr helpt jou met opdrachten, hoe jij moet factureren en meer. Wij zijn dus geen bemiddelaar, maar helpen jou om zelf opdrachten binnen te halen, factureren en allerlei vragen, di ejij hebt. Het belangrijkste om mee te nemen is: motivatie! Het grootste voordeel volgens onze bestaande freelancers: zelf de eigen uren bepalen voor meer geld, dan bij een uitzendbureau!

Liebr biedt een volledige dienstverlening door ondergenoemde werkzaamheden op zich te nemen. Hierbij blijft u zelfstandigheid volledig gewaarborgd.

  • – Hoe moet jij factureren?
  • – Administratie
  • – Laag tarief als jij facturen gelijk op je rekening wil
  • – Makkelijk opdrachtgevers benaderen
  • – Jouw eigen uurtarief bepalen

 

Alle freelancers van Liebr zijn zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor de uitgevoerde werkzaamheden. Zaken zoals de werktijden e.d. bespreekt u in samenhang met de opdrachtgever. De freelancer werkt zelfstandig en voert de werkzaamheden uit zoals het hem of haar betaamt.

 

FREELANCER WORDEN, WEL DE LUSTEN NIET DE LASTEN!

U loopt met het idee om voor uzelf te beginnen, freelancer te worden, maar u ziet op tegen wir-war van regels en weet niet waar u moet beginnen? Hoe regel ik mijn administratie, facturen, opdrachten, financiën etc. etc. Dit zijn zomaar enkele vragen waar u mee zit.

Wij, Liebr B.V. kennen freelancers als geen ander en helpen u starten en geven antwoorden op al uw vragen! Onze ervaren specialisten helpen u met het starten van UW eigen bedrijf zodat u risicoloos en verantwoord voor u zelf kunt beginnen zelfs zonder dat u eigen geld hoeft in te brengen!

Wij helpen u onder andere bij:

• Het inschrijven bij de Kamer van Koophandel.
• Aanmelden Belastingdienst.
• Het opzetten en voeren van uw administratie.
• Het binnen halen van opdrachten.

Wil jij ook starten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact op met jou!

 

Bel geheel vrijblijvend met één van onze accountmanagers, hiervoor neemt u contact op met ons hoofdkantoor te Amsterdam: 020-2101377. Of stuur een e-mail aan info@liebr.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

 

LIEBR VRIJBLIJVEND PROBEREN

Liebr Freelancer is vrij opzegbaar, dus elke maand op te zeggen. De kosten zijn 44,- euro per maand en daarnaast ontvangt u 50% van dit bedrag voor elke nieuwe freelancer die via u aan de slag gaat. Elke maand uiteraard. Heeft u een hoger vast inkomen nodig, maar ontvangt u te weinig met werken via het uitzendbureau, dan zou dit een oplossing voor u kunnen zijn. U kunt als freelancer een minimum uurtarief vragen van 18 euro per uur, waardoor u ongeveer 144 euro per dag kunt verdienen. Tot ongeveer 30.000 euro per jaar kunt u dit netto verdienen.

 

 

 

 

    Formulier

    Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u direct telefonisch contact, bel dan met de volgende telefoonnummers: 020- 21 01 655 (A'dam) of 010-26 13 363 (R'dam)